Οι συνθέσεις των προϊόντων MEA NATURA είναι εμπνευσμένες από τον φυσικό πλούτο της Μεσογείου. Διαθέτουν σε υψηλή περιεκτικότητα συστατικά φυσικής προέλευσης (86%-99%) και εκχυλίσματα από μεσογειακούς καρπούς και βότανα. 

Οι δύο σειρές MEA NATURA είναι βασισμένες στο αγνό ελαιόλαδο από Κρητικούς ελαιώνες πιστοποιημένης οργανικής καλλιέργειας και στο έλαιο από σπόρους ροδιού πιστοποιημένης οργανικής καλλιέργειας.

Οι ειδικές συνθέσεις με ενεργά φυσικά συστατικά, εξασφαλίζουν τόσο αποτελεσματική περιποίηση, προστασία και διατήρηση της φυσικής ισορροπίας του τριχωτού της κεφαλής και του δέρματος, όσο και υπέροχα αρώματα και μοναδικές υφές.

48h PATCH TEST (ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ)

Εργαστηριακοί έλεγχοι οι οποίοι εφαρμόστηκαν παρουσία δερματολόγου από ανεξάρτητο εξωτερικό οργανισμό, αποδεικνύουν ότι τα προϊόντα της σειράς είναι απόλυτα ασφαλή, μη ερεθιστικά, ήπια και φιλικά προς το δέρμα.

SLES FREE

Τα προϊόντα MEA NATURA δεν εμπεριέχουν ουσίες SLES στη σύνθεσή τους, προκειμένου να επιτευχθεί ένα αποτέλεσμα πιο φιλικό και ήπιο προς το δέρμα και τα μαλλιά. Αντί των ουσιών SLES χρησιμοποιείται ένας συνδυασμός ήπιων επιφανειοδραστικών ουσιών, ο οποίος αποδίδει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, σε ότι αφορά τις καθαριστικές και μαλακτικές ιδιότητες των προϊόντων της σειράς.

FREE FROM: Propylene Glycol, Σιλικόνες, Οινόπνευμα, Mineral Oil, Petrolatum, *Συνθετικές Χρωστικές

*Iσχύει για όλα τα προϊόντα εκτός από  το MEA NATURA POMEGRANATE Face Scrub Gel.

VEGAN

Τα προϊόντα της σειράς MEA NATURA δεν εμπεριέχουν συστατικά ή παράγωγα ζωικής προέλευσης.  

*Για τα προϊόντα MEA NATURA OLIVE BODY BUTTER 250ML και MEA NATURA OLIVE ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ ΘΡΕΨΗ & ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ 100ML, θα ισχύει από τις νέες παραγωγές του 2022.

ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΖΩΑ

Τα προϊόντα MEA NATURA δε δοκιμάζονται σε ζώα για τον έλεγχο της ασφάλειας, αποτελεσματικότητας ή της επίπτωσής τους στο περιβάλλον. Εφαρμόζονται εναλλακτικές μεθόδοι για τη διασφάλιση των παραπάνω, επιλέγοντας εξελιγμένες δοκιμές με τη μέθοδο in vitro αλλά και μελέτες με εθελοντές. Οι συγκεκριμένες μέθοδοι εναρμονίζονται πλήρως με τους κανονισμούς της Νομοθεσίας (EC 1223/2009), η οποία απαγορεύει τις δοκιμές καλλυντικών προϊόντων σε ζώα από τον Ιούλιο/2013 και η οποία ταυτίζεται πλήρως με τις αξίες και τη φιλοσοφία της MEA NATURA.