…από τη Φύση

Με σεβασμό στη φύση που μας εμπνέει και μας καθοδηγεί, αναζητούμε πάντοτε ότι καλύτερο έχει να προσφέρει για τη δημιουργία προϊόντων απόλυτα φιλικών προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Αξιοποιώντας την υψηλή μας τεχνογνωσία, το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό μας, καθώς και την προηγμένη τεχνολογία που διαθέτουμε, θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα για τα μαλλιά και την επιδερμίδα, βασισμένα σε αγνά, φυσικής προέλευσης συστατικά.

Διασφάλιση Ποιότητας 

Η φροντίδα απέναντι στα προϊόντα μας είναι αμέριστη και η διασφάλιση ότι προσφέρουμε ένα ασφαλές και υψηλής ποιότητας προϊόν, αποτελεί κύριο μέλημά μας. Από την προμήθεια της πρώτης ύλης μέχρι την παραγωγή και αποδέσμευση ενός προϊόντος, τηρούνται συνθήκες αυστηρά ελεγχόμενες και εποπτευόμενες. 

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην Ποιότητα του Νερού που χρησιμοποιείται στην παραγωγή των προϊόντων μας, με τη χρήση ενός εξελιγμένου συστήματος Αντίστροφης ώσμωσης, σε συνδυασμό με σύστημα Απιονισμού και συνεχείς Φυσικοχημικούς και in house Μικροβιολογικούς  ελέγχους.  

Τα προϊόντα μας ελέγχονται συστηματικά και από εξωτερικά διαπιστευμένα εργαστήρια, τόσο σε περίπτωση που υπάρχουν εξειδικευμένες ανάγκες, όσο και σε περίπτωση που κρίνεται απαραίτητο να πραγματοποιηθούν διεργαστηριακοί έλεγχοι.

Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015 για τη Διαχείριση Ποιότητας και με ISO 22716:2007 για την Ορθή παρασκευαστική πρακτική (Good Manufacturing Practice), ενώ λειτουργεί με βάση τις αυστηρές απαιτήσεις του ΕΟΦ και της ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Περιβαλλοντικό Αποτύπωμα

Αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας μας αποτελεί η δέσμευσή μας να βελτιώνουμε διαχρονικά την περιβαλλοντική μας επίδοση. Οι στόχοι μας αφορούν στη μεγιστοποίηση της χρήσης πρώτων υλών φυσικής προέλευσης, στην υπεύθυνη χρήση των φυσικών πόρων, αλλά και στη μείωση της ποσότητας αποβλήτων, υγρών και στερεών. Βασικό μας μέλημα είναι να ενσωματώνουμε στις διαδικασίες μας τις αρχές βιώσιμης ανάπτυξης και να πετυχαίνουμε με την πάροδο του χρόνου καλύτερα αποτελέσματα.

Στο πλαίσιο της αειφόρου ανάπτυξης, προχωρήσαμε στην απόκτηση των πιστοποιήσεων RSPO σχετικά με την ελεγχόμενη χρήση φοινικέλαιου στα προϊόντα μας και ISCC αναφορικά με τη βιώσιμη παραγωγή και χρήση βιομάζας. Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με πιστοποιημένους προμηθευτές FSC υλικών συσκευασίας. Το πρότυπο FSC (Forest Stewardship Council), διασφαλίζει ότι η διαχείριση των δασών πραγματοποιείται με υπεύθυνο και βιώσιμο τρόπο. 

Όλες οι *συσκευασίες των προϊόντων MEA NATURA, είναι 100% ανακυκλώσιμες.

*Εξαιρούνται οι αντλίες